Werken bij Agium – Hoe maak jij het verschil? En wat doen wij voor jou!

Agium –financieel detacheerder- maakt al 20 jaar het verschil met dé finance tribe. Eén van de expertises is het adviseren over en ondersteunen van opdrachtgevers bij digitale transformatie. Met als specialisatie Business Intelligence (BI) en Robotic Process Automation (RPA). Voor dat laatste zoeken we jou!

The benefits: wat bieden wij jou?

  • Een kans om samen met een team bij verschillende opdrachtgevers te werken
  • Flexibele uren op basis van je beschikbaarheid
  • Werken vanuit huis of kantoor
  • Een RPA training (UiPAth) onder begeleiding
  • Mogelijkheid om na je opleiding fulltime bij Agium te starten
  • Vergoeding van reiskosten

Wij dagen jou uit! Hoe zet jij je talent in?

‘Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal’

Ieder mens heeft een uniek talent – dat is wat wij geloven. Talent dat iets wil ontwikkelen om iets waardevols achter te laten. Daar helpen wij jou bij. Samen met een team kun je aan de slag bij Agium.

Wij dagen jou uit om jouw talent in te zetten, te groeien en dit te delen met jouw omgeving!

Zo ben jij

  • Je bent gedreven om praktische toepassingen voor administratieve (werk)processen te realiseren met behulp van Robotic Proces Automation en Artificial Intelligence.
  • Je kunt goed in teamverband werken en vindt om met het leuk niet-technische mensen te communiceren.
  • Je bent analytisch. Programmeren vindt je fantastisch, maar juist in combinatie met interactie met uiteindelijke gebruikers en het regelmatig ter discussie stellen van de werkwijze (als je ziet dat het slimmer kan)
  • Enige kennis van en ervaring met C#, C++, .NET, Java, SQL/Scripting is wenselijk. Enige ervaring met Python, UiPath en/of Power Automate is een voordeel

Wie ging jou voor?

Inmiddels hebben er meerdere stagiaires- en werkstudenten hun vlieguren gemaakt binnen Agium en een flinke ontwikkeling doorgemaakt. We vroegen Ahmed bijvoorbeeld om een aantal vragen te beantwoorden, die wellicht ook bij jou nu spelen...

Welke twijfels had je over Agium alvorens je besloot om voor Agium te werken?

Persoonlijk had ik geen twijfels, ik was destijds op zoek naar een stagebedrijf waarin ik mezelf kon ontwikkelen en een onderzoek mocht doen naar een proces wat verbeterd kon worden. Agium op zichzelf is een grote naam binnen de Nederlandse financiële markt, dus voor mij was het al vrij snel een match: nieuwe technologie, bij een grote bedrijf.

Wat heb je bereikt bij Agium?

Veel meer dan de gemiddelde stagestudent zou kunnen bereiken. Ik ben bij veel klanten werkzaam geweest, heb leuke projecten mogen doen en heb daardoor dus ontzettend veel geleerd. Ook heb ik een ‘kijkje in de keuken’ mogen nemen door te ervaren hoe RPA-implementatie in de praktijk verloopt.

Hoe zag je opdracht eruit?

Ik was werkzaam als RPA ontwikkelaar bij verschillende klanten van Agium Digital. Hierin hielp ik met het bouwen en implementeren van digitaal gestuurde robots gebouwd met UiPath.

Hoe zou je binnen Agium de cultuur omschrijven?

Een open en warme cultuur. Iedereen is direct aanspreekbaar, je kan iedereen ook direct iets vragen als je iets niet weet en iedereen is ook open om kennis met elkaar te delen. Wat mij ook positief opviel is dat iedereen een podium krijgt om een woordje te doen, door middel van bijvoorbeeld de blogs die Agium op zijn website heeft van medewerkers die hun woord over hun expertise doen. Agium maakt zijn slogan ook echt waar, namelijk, ambitie realiseren.

Hoe kijk je terug op je tijd bij Agium als Alumni?

Een hele leerzame en mooie tijd. Ik heb heel erg veel geleerd op het gebied van RPA en kreeg ook het vertrouwen om bij klanten aan de slag te mogen om daar projecten te mogen doen. Ik zal mijn tijd bij Agium daarom ook koesteren.
Je kunt per direct starten! Dat betekent dat je zelfs voorzien bent van een betaalde vakantiebaan.

Ben je voor de periode van een half jaar, tenminste één dag per week beschikbaar, dan is dit je kans om een bijbaan in jouw vakgebied te starten.

Zoek je een meeloop- of afstudeerstage? Ook dan kun je bij ons terecht! Wij helpen je graag op weg om samen het verschil te maken. Als je je gegevens hieronder achterlaat, nemen we contact me je op om de mogelijkheden door te nemen.

Al vragen?

App of bel me gerust, ik help je graag!

Wim Verheij

Directeur Agium Digital
06 2040 3787 Stuur een e-mail

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit...