Agium –financieel detacheerder- maakt al 20 jaar het verschil met dé finance tribe. Eén van de expertises is het adviseren over en ondersteunen van opdrachtgevers bij digitale transformatie. Met als specialisatie Business Intelligence (BI) en Robotic Process Automation (RPA). Voor dat laatste zoeken we jou!

The benefits: wat bieden wij jou?

  • Een kans om samen met een team bij verschillende opdrachtgevers te werken
  • Flexibele uren op basis van je beschikbaarheid
  • Werken vanuit huis of kantoor
  • Een RPA training (UiPAth) onder begeleiding
  • Mogelijkheid om na je opleiding fulltime bij Agium te starten
  • Vergoeding van reiskosten

Wij dagen jou uit! Hoe zet jij je talent in?

‘Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal’.

Ieder mens heeft een uniek talent – dat is wat wij geloven. Talent dat iets wil ontwikkelen om iets waardevols achter te laten. Daar helpen wij jou bij. Samen met een team kun je aan de slag bij Agium. Wij dagen jou uit om jouw talent in te zetten, te groeien en dit te delen met jouw omgeving!

Zo ben jij

  • Je krijgt energie door met behulp van Robotic Proces Automation en Artificial Intelligence administratieve (werk)processen praktischer in te richten;
  • Je werkt het beste samen met een team en vindt het leuk en uitdagend om juist met niet-technische mensen te communiceren;
  • Programmeren vind je fantastisch! Maar je vindt het ook leuk om de (eind) gebruikers mee te nemen in jouw visie hoe het nóg beter kan;
  • Je hebt enige ervaring met C#, C++, .NET, Java, SQL/Scripting. Een dikke pre als je ook nog eens ervaring hebt met Python, UiPath en/of Power Automate!

Wie ging jou voor?

Inmiddels hebben er meerdere stagiaires- en werkstudenten hun vlieguren gemaakt binnen Agium en een flinke ontwikkeling doorgemaakt. We vroegen Ahmed bijvoorbeeld om een aantal vragen te beantwoorden, die wellicht ook bij jou nu spelen...

Wat heb je bereikt bij Agium?

Veel meer dan de gemiddelde stagestudent zou kunnen bereiken. Ik ben bij veel klanten werkzaam geweest, heb leuke projecten mogen doen en heb daardoor dus ontzettend veel geleerd. Ook heb ik een ‘kijkje in de keuken’ mogen nemen door te ervaren hoe RPA-implementatie in de praktijk verloopt.

Hoe zag je opdracht eruit?

Ik was werkzaam als RPA ontwikkelaar bij verschillende klanten van Agium Digital. Hierin hielp ik met het bouwen en implementeren van digitaal gestuurde robots gebouwd met UiPath.

Per direct starten? Dat kan!

Niet alleen heb je een (bij)baan in de pocket, je hebt gelijk je vakantiebaan geregeld! Dus, lijkt dit jou de ideale (bij)baan én ben jij voor de komende periode van zes maanden, minimaal één dag per week beschikbaar?
Ben je op zoek naar een meeloop- of afstudeerstage? Ook dan kun je bij ons terecht! Neem gerust contact met ons op!

Maak jij graag samen met ons het verschil?

Als je je gegevens hieronder achterlaat, nemen we contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Al vragen?

App of bel me gerust, ik help je graag!

Wim Verheij

Directeur Agium Digital
06 2040 3787