Talent

Talent

realiseer je ambities
Tribe

Tribe

cultuur van respect en vooruitgang
Trots

Trots

proud to be the change
Toekomst

Toekomst

pro-actief in finance transformation

Talent

Agium is dé ontmoetingsplaats voor talent in en rondom het financiële vakgebied: opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals.
Ieder mens heeft een uniek talent. Talent dat zich wil ontwikkelen om iets waardevols te creëren en achter te laten. Agium levert en ontwikkelt menselijk kapitaal in finance. Ons talentontwikkelingsprogramma opent je ogen over hoe jij het verschil kunt maken in Finance & Control. Zet je talent in, laat het groeien en deel het met de hele wereld. Talent verzilveren geeft energie en vergroot je werkplezier!
Zeg eens, wat is jouw talent en hoe realiseer jij je ambities?
talent
tribe

Tribe

Agium is een corporate tribe.
Onze tribe van betrokken professionals is gebaseerd op verwantschap, de meest universele en fundamentele verbinding van alle menselijke relaties. Je kunt verwant zijn in een familie maar ook in een andere verbinding, zoals binnen Agium. Zie de tribe als een stamboom met mensen dichterbij en verder weg, maar altijd verbonden met elkaar. Of als een zakelijk organigram, met zakelijke en informele relaties op jouw eigen manier gerangschikt. Wij gaan voor langdurige en waardevolle relaties met ambitieuze opdrachtgevers en gedreven finance professionals.
De cirkel in het beeldmerk van Agium staat symbool voor eenheid, perfectie en balans. In een cultuur van vooruitgang, kennisdeling en respect zorgen we voor positieve verandering en zijn we supertrots op de awards die we ontvangen als groeibedrijf en werkgever.
Ontdek zelf hoe bijzonder het is om onderdeel van de Agium tribe te zijn!

Trots

Samen het verschil maken. Dat geeft ons iedere dag een voldaan gevoel. Of zoals de Britse managementgoeroe Simon Sinek zegt: “waarom zou je alleen gaan, als het samen kan”.
Bij Agium zijn we trots wanneer we succesvol zijn. Denk daarbij aan effectieve verbindingen tussen ambitieuze opdrachtgevers en gedreven finance professionals maar ook aan het behalen van onze eigen bedrijfsdoelstellingen. Bovendien dragen we ons maatschappelijk steentje bij door steun te geven aan ambitieuze studieverenigingen en het Sophia Kinderziekenhuis.
In een continu veranderende markt kijkt Agium altijd vooruit met een Foto van de Toekomst, een strategisch meerjarenplan met concrete doelen, acties en incentives. Wanneer we succes hebben, vieren we dat bij Agium ook samen. Zo hebben we in de afgelopen jaren met alle Agium’ers inspirerende incentivetrips gemaakt naar London en New York!
Ben jij benieuwd naar onze nieuwe Foto van de Toekomst?
trots
toekomst

Toekomst

Ken je het verhaal van Alice in Wonderland (Lewis Caroll)?
Alice weet niet precies wat ze wil. Op haar vraag aan de Kolderkat - die ze in Wonderland tegenkomt als ze verdwaald is - welke kant ze op moet, is het antwoord: “Dat hangt ervan af waar je uit wilt komen”. Wanneer Alice daarop antwoordt dat het haar niet zo heel veel uitmaakt waar ze uitkomt, zegt de kater dat het dan ook niet zo heel belangrijk is welke weg ze kiest. Want als het toch niet uitmaakt wat het resultaat zal zijn, is elke keuze prima…
Echte Agium’ers kijken verder dan de opdracht en denken pro-actief mee over finance transformation. Je kunt alleen iets waardevol achterlaten wanneer jij je talent, vitaliteit en vermogen inzet om je doelen te stellen én behalen! Agium zorgt ervoor dat jij een succes maakt van de veranderingen waarmee je wordt geconfronteerd.

Maak het verschil

Denk jij het Agium DNA te hebben en spreken onze speerpunten – talent, tribe, trots, toekomst – je aan? Neem dan vooral de tijd om onze interim rollen te bekijken en erop te solliciteren. Na je sollicitatie ontvang je een bevestiging. Als jouw profiel aansluit bij de vacature, word je uitgenodigd voor een kennismakings- en selectiegesprek!
Is er nu geen functie die jou aanspreekt? Laat Agium dan bij jou solliciteren! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar gemotiveerde finance professionals. Zodra er een passende vacature bij Agium is of bij één van onze opdrachtgevers in een vast dienstverband, nemen wij direct contact met jou op.