Mitchell, wat is volgens jou de meerwaarde van detachering?

Als je vanuit de studiebanken komt, kan ik het detacheringswerk zeer zeker aanbevelen. Je krijgt als iemand met weinig ervaring de kans om in een korte tijd veel ervaring op te doen en verschillende rollen te zien.

Wat heb je geleerd bij Agium?

In de vier jaar die ik voor Agium heb mogen werken, heb ik onwijs veel geleerd. Door de kennismaking met verschillende bedrijven uit verschillende branches, heb ik een snelle ontwikkeling door kunnen maken.

Door de verschillende rollen en projecten en het werken met verschillende systemen, heb ik veel extra kennis opgedaan. Tevens heb ik mijn softskills kunnen ontwikkelen, door het sparren met veel verschillende typen managers.

Bij Agium staat het realiseren van ambities centraal en ook deze heb ik kunnen realiseren door de kansen die er lagen te pakken en duidelijk met de afdeling Sales af te stemmen welke type opdracht er het beste bij mij past.

Wat was je mooiste moment bij Agium?

Het mooiste moment dat ik bij Agium heb meegemaakt, is toch wel de trip naar New York met het hele bedrijf. Dit is een supertof weekend geweest en was onwijs gaaf om met Agium te mogen beleven.
Daarvoor is Agium nog naar London gegaan en volgend jaar gaan ze naar Berlijn, met het hele bedrijf.

Met welk doel kwam je bij Agium werken en heb je dit doel bereikt?

Ik ben na mijn studie direct bij Agium gaan werken met het doel om mij zo breed mogelijk te oriënteren. Daarnaast kun je binnen de financiele detachering veel ervaring op doen en dat wilde ik ook. Zoveel mogelijk verschillende ervaring op doen.

In de afgelopen vier jaar heb ik veel verschillende rollen kunnen ervaren en heb ik daardoor veel ervaring op gedaan. Hierdoor was ik in staat om te bepalen wat ik nou echt wilde en heb ik een mooie stap kunnen maken naar mijn huidige werkgever.

Hoe kijk je terug op je tijd bij Agium?

Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn tijd bij Agium. Ik heb het vier jaar onwijs naar mijn zin gehad en zou Agium ook graag willen aanbevelen als werkgever!

Wat zou je willen zeggen tegen een potentiële Agium’er?

Tegen potentiële Agium’ers zou ik willen zeggen dat de detacheringswereld een mooie wereld is om in te werken, waarin je snel stappen kunt maken in je ontwikkeling. Als je mooie ambities hebt, dit durft uit te spreken en jezelf kunt laten zien, dan zullen zich mooie kansen voor gaan doen.

En nog een tip: zorg dat je de collega’s bij je opdrachten ook daadwerkelijk als collega’s gaat zien. Alleen dan kun je echt impact maken!

Benieuwd naar jouw kansen binnen de Financiële Detachering?

Laat je gegevens achter

Of neem contact met mij op!

Nina Esmeijer

Talent & Business Consultant
+31634866367

Nu geen nieuw avontuur voor jou?

Meld je aan voor onze Job Alert en wij nemen contact met je op zodra er relevante vacatures voor jou zijn.