Wat heb je geleerd bij Agium? En hoe heb je jouw ambities gerealiseerd?

Ik heb veel geleerd bij Agium. Agium is de organisatie die mij geholpen heeft om zelfverzekerd te zijn en mij de kans heeft geboden om mijn kwaliteiten te ontdekken. Zou je denken dat na meer dan 10 jaar actief in de detachering daar al lang achter te zijn gekomen….

Maar niets is minder waar… Door achter mijn kwaliteiten te komen, kon ik ook gerichter kijken naar ambities. Weg met alle politiek correcte antwoorden op de ambitie vraag. Maar mijn daadwerkelijke ambitie die gevormd wordt door je kwaliteiten (talent) en hetgeen waar je energie van krijgt. Waar gaat het vlammetje van branden?

Met welk doel kwam je bij Agium werken en heb je dit doel bereikt?

Voordat ik bij Agium begon, heb ik heel lang bij een ander detacheringsbureau gewerkt. Door de grootte van dat bedrijf was er weinig aandacht voor de persoon achter de professional. Ik ben mijzelf kwijtgeraakt in die periode en heb mijzelf gevonden bij Agium.

Wat is volgens jou de meerwaarde van detachering?

Persoonlijk hou ik van de detachering – het is echt een vak. Je krijgt de mogelijkheid om meerdere organisaties te leren kennen. Hoe verdienen andere organisaties hun geld? Wat gaat er goed en wat gaat er fout? Dit alles neem je mee als bagage en zorgt voor een persoonlijke ontwikkeling. Dit kun je weer inzetten in je volgende opdracht. Heb je het leuk binnen een opdracht dan is dat mooi meegenomen. Is het minder leuk... dan weet je ook dat het maar tijdelijk is en leer je er veel van.

Hoe kijk je terug op je tijd bij Agium?

Mijn tijd bij Agium was ontzettend leuk. Ik heb heel veel moeite gehad om de knoop door te hakken en afscheid te nemen van Agium. Dat zegt, denk ik, genoeg over mijn tijd bij en mijn gevoel voor Agium.

Collega van Agium voelde ook echt als collega. Zowel kantoorpersoneel als de professionals. Verder was het een hele leerzame periode waar ik de mogelijkheid heb gekregen om ook mijzelf beter te leren kennen.

Is het detacheren gebleken, zoals je had verwacht?

Zeker weten! Ik kwam natuurlijk al uit de detachering. Ik kan je wel zeggen dat detacheren bij het ene bedrijf zeker anders is dan de detachering bij een ander bedrijf.

Wat is je mooiste moment bij Agium?

Kan ik heel kort over zijn… New York. Daarnaast ook het laatste kerstevenement op het parkeerterrein van Agium. Vol met gemengde gevoelens (laatste bijeenkomst voor mij als onderdeel van de Agium tribe). Samen met mijn broertje in één auto en zag hoe goed Agium -met inachtneming van de strenge coronamaatregelen- toch een leuk ‘feessie’ heeft kunnen neerzetten.

Wat zou je willen zeggen tegen een potentiële Agium’er?

Doe het, je krijgt er zeker geen spijt van! Ik heb natuurlijk ook het interview met mijn toenmalige collega Saloemeh nog online staan waarin we alle ins- and outs vertellen over de financiele detachering, wellicht helpt dat voor je!

Benieuwd naar jouw kansen binnen de Financiële Detachering?

Laat je gegevens achter

Wat is er voor jou mogelijk?

Nina Esmeijer

Talent & Business Consultant
0634866367

Nu geen nieuw avontuur voor jou?

Meld je aan voor onze Job Alert en wij nemen contact met je op zodra er relevante vacatures voor jou zijn.