De competentie paradox
Jaren zochten we het schaap met de vijf poten; financials die de hard- en softskills van het vak onder de knie hadden.
Nu de technologie en inzet van data steeds belangrijker wordt, vragen we weer een nieuwe set skills van onze mensen. Is alles wat we zoeken nog wel mogelijk of gaat het profiel van de financial nu echt veranderen en gaan we op andere competenties zoeken.
In deze sessie gaan we met elkaar in gesprek over wat we nu zoeken nog wel echt nodig is.
Hoe kijken CFO’s tegen hun teams aan? Welke competenties missen we en hoe kunnen we dit opvangen?
Trainer
Cindy Smeele -directeur Mens & Ontwikkeling bij Agium- loopt inmiddels alweer ruim 20 jaar mee op het snijvlak van detachering en finance & control. In die twee decennia heeft zij allerlei generaties voorbij zien komen. X, Y én Z. Gaandeweg namen we afscheid van de gebruikelijke, ‘blauwe’, dertien-in-een-dozijn financial. Wat ervoor in de plaats kwam? Een ontzettend dynamisch werkveld, waarbinnen steeds meer wordt gevraagd. Op het gebied van kennis en vaardigheden.
Graag ontmoeten wij jou op 24 maart a.s. om 15.30 uur op het kantoor van Agium in Delft. Je kunt gemakkelijk en gratis parkeren naast het gebouw.
De masterclass start om 16 uur en je kunt rekening houden met de afsluiting rond 18.00 uur. Uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd.

Aanmeldformulier