Masterclasses, inspiratiesessies en workshops

Wil je ontdekken hoe het is om onderdeel van de Agium tribe te zijn? Laat je dan inspireren door onze events! Met onze veelzijdige (offline en online) masterclasses, seminars, inspiratiesessies en workshops stelt Agium finance professionals in staat om actuele kennis op te doen en relevante inzichten te ontwikkelen.
Agium is bovendien dé ontmoetingsplaats voor talent in en rondom het financiële vakgebied: opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals.
Onze events geven je werk nog meer betekenis en helpen je om je ambities te realiseren!
Wil jij ook het verschil maken? Je bent welkom op onze events!

CFO Top ‘Dynamics in the Boardroom’

Moeten we anders met elkaar samenwerken? De klassieke Weberiaanse organisatie is functioneel ingedeeld en gericht op checks & balances. In de huidige wereld is snelheid cruciaal, maar uit de bocht vliegen nog steeds uit den boze. Daarom moeten we anders samenwerken. Je wordt uitgedaagd om met jouw peers binnen finance, maar ook met CEO, CHRO, CIO en Commissarissen van andere organisaties in gesprek te gaan.

CFO Top ‘Challenge the Status Quo’

Het vriendelijke verzoek is om jezelf tijdens deze 3e CFO Top van 2022 open te stellen en je te laten uitdagen door de CFO van morgen en organisaties die buiten de gebaande paden durven te gaan. Challenging the Status Quo door 20 young talent uit te nodigen en hun kijk en ervaringen te delen. Komen we erachter of herkennen we wat de ander zegt? Laat je uitdagen door de mogelijke opvolgers.

Leadership in Finance Summit ‘Team Dynamics’

Tijdens het komende Leadership in Finance Summit kiezen we juist voor een people focused thema in plaats van een crisis management thema, namelijk Team Dynamics. Wanneer is een team succesvol? Waarom is het ene team een geoliede machine en welke leiderschapsstijl werkt het beste?