In welke opdrachten was je werkzaam bij Agium?

Ik ben gestart op de financiële administratie/ crediteuren administratie om de basis goed onder de knie te krijgen. Vervolgens heb ik een aantal opdrachten mogen vervullen op het gebied van Project Control.

Welke twijfels had je over Agium alvorens je besloot om voor Agium te werken?

Eigenlijk had ik totaal geen twijfels. Ik wist tijdens mijn studie al dat ik na mijn afstuderen graag wilde starten in de financiële detachering, om zo te kunnen ontdekken wat voor type organisatie en welke rol het beste bij mij past. Toen ik mijn afstudeerscriptie moest schrijven, heb ik de mogelijkheid gekregen om dit bij Agium te doen. Na het afstuderen, had ik de mogelijkheid om te komen werken bij Agium en dit heb ik dan ook gedaan!

Wat heb je bereikt bij Agium?

Ik was voornamelijk op zoek naar een omgeving waar ik kon ontdekken waar mijn ambitie ligt. Ik wilde graag leuke uitdagende opdrachten die mij steeds meer antwoord zouden geven op de vraag; wat past bij mij als persoon. Daarnaast heb ik het altijd heel belangrijk gevonden dat je het vooral ook leuk hebt op je werk, waarbij afwisseling voor mij erg belangrijk is.

Hoe zou je binnen Agium de cultuur omschrijven?

Agium is een club ambitieuze collega's. Binnen Agium is iedereen bewust met zijn carrière pad en ambities bezig. Maar dit gaat vooral ook samen met veel plezier en collegialiteit. Zo vond ik zelf de thema meetings - die eens per kwartaal worden georganiseerd - erg leerzaam, maar vooral ook erg gezellig. Omdat iedereen ergens anders op een opdracht zit, spreek je je collega's niet dagelijks. Extra leuk om elkaar op een themameeting dan weer te zien en ervaringen te delen!

Hoe kijk je terug op je tijd bij Agium als Alumni?

Jazeker, ik ben erg blij met de ontwikkeling die ik bij Agium heb kunnen maken. Agium heeft mij de handvatten gegeven om te ontdekken wat mijn ambities zijn. Daarnaast kijk ik terug om een erg leerzame periode met leuke en fijne collega's.