In welke opdrachten was je werkzaam bij Agium?

Als Finance Trainee (Young Agium Professional).

Welke twijfels had je over Agium alvorens je besloot om voor Agium te werken?

Mijn enige twijfel was omtrent de opdrachten die ik zou gaan krijgen. Veel vragen waar ik terecht zou komen en hoe bijvoorbeeld de reistijd mijn work-life balance zou kunnen beïnvloeden. Daarnaast was er enigszins twijfel om de detachering in te gaan, omdat je op iedere nieuwe (werk) plek waar je komt opnieuw moet schakelen.

Wat heb je bereikt bij Agium?

Ik heb samen met Agium de start van mijn financiële carrière in gang gezet. Ondanks dat ik er een relatief kortere periode heb gewerkt, heb ik helaas niet mijn ambities en doelen kunnen realiseren zoals ik ze in het begin voor ogen had. Echter heb ik door trainingen, maar ook vooral van mijn collega's veel kunnen leren.

Doordat Agium professioneels bij veel bedrijven zijn gedetacheerd is er enorm veel kennis en ervaring in huis. Hier kon ik als starter alleen maar van leren en heb ik de verhalen van collega’s enorm veel geleerd.

Mede heeft Agium Werving & Selectie ervoor gezorgd dat ik een uitdagende (vaste)baan heb gevonden.

Hoe zou je binnen Agium de cultuur omschrijven?

Familiecultuur. Wat je vaak hoort is dat bedrijven zichzelf echt als familiecultuur omschrijven, maar helaas valt dit in de praktijk vaak. Bij Agium heb ik eigenlijk al vanaf dag 1 een familiecultuur gevoel gehad. Dit begint al hoe de Onboarding geregeld is.

Waar Agium zichzelf omschrijft als 'de Tribe' is dan ook geen woord aan gelogen. Het is een fantastische club met mensen. Ondanks dat ik er een kortere periode heb gewerkt, heb ik mezelf hier enorm thuis gevoeld met zowel destijds mede nieuwe collega's als collega's die er al langere tijd zaten.

Waarom ben je trots om een Agium alumni te zijn? Wat kun je daarover vertellen?

Het mooiste vind ik dat ik onderdeel heb kunnen uitmaken van een fantastische club met mensen die een voor een mooie ambities voor ogen hebben. De manier hoe Agium zich profileert vind ik een mooi voorbeeld.

Dat Agium vrij inzetbare professionals inzet om bij te dragen aan de maatschappij door projecten zoals VITIS beschikbaar te stellen vind ik een enorm pluspunt. Daarnaast krijg je bij Agium mooie ontwikkelingskansen en kun je als medewerker in mijn beleving alleen maar blij zijn dat je voor zo’n werkgever mag werken.