In welke opdrachten was je werkzaam bij Agium?

Vanuit Agium heb ik bij twee opdrachtgevers gezeten. eerst bij BMW voor de interim controle en daarna 3 verschillende opdrachten bij NN.

Welke twijfels had je over Agium alvorens je besloot om voor Agium te werken?

Ik zat bij het ministerie van defensie waar ik het heel erg naar mijn zin had als zijnde organisatie maar ik zat op dat moment in een functie die heel afhankelijk was van de politieke verkiezingen en het totstandkoming van een nieuw kabinet.

Daardoor was het tijdelijk minder uitdagingen. Ik hou van een uitdaging dus was via mijn privé netwerk in gesprek geraakt met Agium om te kijken hoe ik mezelf kon blijven ontwikkelen ondanks dat het in mijn werkzaamheden minder uitdagend was. Het antwoord was bij hun te komen werken. Ook dat het de profit sector betreft en ik heel bewust in de non-profit sector was gaan werken.

Wat heb je bereikt bij Agium?

Ondanks de twijfels en dat ik er uiteindelijk maar 2 jaar heb gewerkt ben ik heel blij dat ik bij Agium ben gaan werken. Ik heb veel over mijzelf geleerd en kunnen uitproberen wat ik leuk vind. Persoonlijke ontwikkeling en je eigen ambities staan echt centraal. tuurlijk is een profit organisatie maar ze geloven wel echt de persoonlijke ambities realiseren de weg i, ook naar commercieel succes.

De klussen die je in eerste instantie minder leuk lijken zullen je heel veel brengen . Voorheen twijfelde ik wel of ik echt in de non profit sector thuis hoorde omdat er leuke en minder leuke dingen aan zijn zoals bij elke baan. NU probeer ik de mooie dingen uit de profit sector mee te brengen in de non profit.

Hoe zou je binnen Agium de cultuur omschrijven?

Energievol en positief. Iedereen wil graag werken en het best uit zichzelf en de organisatie halen en er is ook veel ruimte voor fun. ‘Work Hard Play Hard’ is wel echt het motto.

Hoe kijk je terug op je tijd bij Agium als Alumni?

Met heel veel plezier en ik hoop dat onze wegen elkaar blijven kruisen.