In welke opdrachten was je werkzaam bij Agium?

Ik begon in september 2016 als Business Analyst bij 's Heeren Loo in Amersfoort. Na drie maanden werd ik daar de Testmanager van de implementatie van een nieuw financieel kernsysteem (project NFK). Dit heb ik +/-8 maanden gedaan.

Vervolgens ben ik in oktober 2017 begonnen bij ING in het Performance & Analysis team voor Ops & IT. Na twee maanden werd er een nieuw team opgezet waar ik heen geswitcht ben. Sinds dat moment werk ik in het Global Transformation & Change Finance team, waarbij ik afgelopen november 2018 de overstap heb gemaakt vanuit Agium naar interne medewerker voor ING.

Welke twijfels had je over Agium alvorens je besloot om voor Agium te werken?

Mijn twijfels lagen vooral bij de stabiliteit van het opleidingsprogramma en de opdrachten. Ik had toen ook sollicitaties lopen bij PwC en de Rijksoverheid, waar het opleidingsprogramma gegarandeerd in kannen en kruiken was, evenals de opdrachten. Bij Agium had ik het gevoel hier minder zeker van te zijn.

Wat heb je bereikt bij Agium?

Door mijn opdrachten via Agium heb ik als starter relatief hoge rollen mogen uitvoeren (testmanager bij SHL en in het global transformation team bij ING), rollen die ik anders waarschijnlijk niet zomaar had mogen bekleden. Ik heb op deze manier mijzelf kunnen uitdagen in verantwoordelijkheden en ben snel gegroeid in professionaliteit en vaardigheden.

Intern heb ik binnen Agium bereikt dat het opleidingsprogramma is aangescherpt en verder geprofessionaliseerd. Ik ben heel positief over hoe mijn feedback en input is ontvangen en zie hoe snel Agium als organisatie is gegroeid in volwassenheid.

Hoe zou je binnen Agium de cultuur omschrijven?

Open, attent en betrokken.

Hoe kijk je terug op je tijd bij Agium als Alumni?

Agium is voor mij een mooie opstap in mijn carrière geweest. Als je duidelijk communiceert wat je wilt en waarin je je wilt ontwikkelen, kan je mooie kansen creëren en heel snel groeien. Daar ben ik dankbaar voor.