In welke opdrachten was je werkzaam bij Agium?

Ik was werkzaam als RPA ontwikkelaar bij verschillende klanten van Agium Digital. Hierin hielp ik met het bouwen en implementeren van digitaal gestuurde robots gebouwd met UiPath.

Welke twijfels had je over Agium alvorens je besloot om voor Agium te werken?

Persoonlijk had ik geen twijfels, ik was destijds op zoek naar een stagebedrijf waarin ik mezelf kon ontwikkelen en een onderzoek mocht doen naar een proces wat verbeterd kon worden. Agium op zichzelf is een grote naam binnen de Nederlandse financiële markt, dus voor mij was het al vrij snel een match: nieuwe technologie, bij een grote bedrijf.

Wat heb je bereikt bij Agium?

Veel meer dan de gemiddelde stagestudent zou kunnen bereiken. Ik ben bij veel klanten werkzaam geweest, heb leuke projecten mogen doen en heb daardoor dus ontzettend veel geleerd. Ook heb ik een ‘kijkje in de keuken’ mogen nemen door te ervaren hoe RPA-implementatie in de praktijk verloopt.

Hoe zou je binnen Agium de cultuur omschrijven?

Een open en warme cultuur. Iedereen is direct aanspreekbaar, je kan iedereen ook direct iets vragen als je iets niet weet en iedereen is ook open om kennis met elkaar te delen. Wat mij ook positief opviel is dat iedereen een podium krijgt om een woordje te doen, door middel van bijvoorbeeld de blogs die Agium op zijn website heeft van medewerkers die hun woord over hun expertise doen. Agium maakt zijn slogan ook echt waar, namelijk, ambitie realiseren.

Hoe kijk je terug op je tijd bij Agium als Alumni?

Een hele leerzame en mooie tijd. Ik heb heel erg veel geleerd op het gebied van RPA en kreeg ook het vertrouwen om bij klanten aan de slag te mogen om daar projecten te mogen doen. Ik zal mijn tijd bij Agium daarom ook koesteren.