Positieve verandering door kennisdeling

Agium’ers zijn HBO/universitair geschoolde en ambitieuze professionals die kennisexpertise willen uitbouwen binnen alle facetten van Finance & Control.
Iedere Young Professional, Professional en Senior Professional gedijt in een
cultuur van talentontwikkeling en kennisdeling.
Klik hieronder en lees de verhalen van Agium’ers die zorgen voor positieve verandering bij uiteenlopende organisaties ... en zichzelf!
Medewerkersverhalen

''In gesprekken met mijn ambitie- en salesmanager werden mijn ambities duidelijk.''

Na het behalen van haar Vwo-diploma startte Iris met een werk- en leertraject aan Nyenrode Business Universiteit. Binnen zeven jaar rondde ze haar bachelor en master Accountancy af, terwijl ze vier dagen in de week werkte bij een middelgrote accountancykantoor. Toch begon het na een tijdje te kriebelen en was ze op zoek naar een nieuwe uitdaging, buiten het accountancykantoor. Een vriendin wees haar op Agium en het was meteen raak...

Medewerkersverhalen
YAP

Wie lang twijfelt, kiest niet altijd het beste.

Niet alleen jij hebt twijfels over wat er het beste voor jou is. Je studie is bijna afgerond. Meer dan 130 Finance Professionals die (ooit) gestart zijn aan het YAP programma hadden deze twijfels. Wij vroegen een aantal van hen te vertellen over de meest voorkomende twijfels die je hebt tijdens het afronden van je studie.

Medewerkersverhalen

'Bij Agium lag direct een concreet voorstel voor een opdracht klaar'

Proactief meedenken over de volgende stap in jouw carrière en het aanbieden van volop opleidingsmogelijkheden. Daarmee maakt Agium als werkgever het verschil, vindt Lucas Verkerk. Hij behaalde zijn master Finance & Investments RSM en runde vervolgens samen met zijn vriendin een bed & breakfast. “Toen ik recent besloot dat ik verder wilde groeien binnen finance, kwam ik bij Agium terecht.”

Medewerkersverhalen

“Vanwege de afwisseling heb ik mijn hart verloren aan de interim-wereld”

Na een tienjarige carrière als accountant, werkt Kitty Veenema nu alweer bijna tien jaar als interim financial. Net toen de coronapandemie de kop opstak, stapte Kitty over om als werkondernemer bij Agium aan de slag te gaan.

Medewerkersverhalen

''Je wordt hier echt gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen''

Haar behoefte aan uitdaging en variërende werkzaamheden vormden de belangrijkste redenen dat Michelle in september 2020 bij Agium aan de slag ging als Young Agium Professional. “Na mijn studie International Business aan de Avans Hogeschool in Breda was ik op zoek naar een plek waar ik tijdens het werk getraind wordt en mijn kennis meteen in de praktijk kan toepassen.”

Medewerkersverhalen

'Zodra ik uitgeleerd ben, is het tijd voor de volgende opdracht'

Finance Controller Irfaan (25) werkt via Agium bij Total Exotics, een importeur van mango's en avocado's. De eerste periode leerde hij het bedrijf goed kennen, nu is hij volop bezig met verander- en verbetertrajecten. “Als je vriendelijk en direct bent, krijg je veel gedaan."

Medewerkersverhalen

‘Bij Agium kun je je eigen pad creëren’

Saloemèh Sadegein (37) is een senior professional die precies weet wat ze wil. ”Als Agium’er zie ik mezelf niet als een werknemer, maar meer als een ondernemer. En zo worden we ook behandeld. Je bent zélf verantwoordelijk voor hoe je je carrièrepad wilt vormgeven en bewandelen.”

Medewerkersverhalen
Vrije Vogels

Gedeelde lusten en gedeelde lasten

Als je zzp’er wordt, dan kan het je een bepaalde periode financieel erg mee zitten. Maar als je opdracht in november eindigt, kun je ook wel eens 2 maanden zonder werk (en dus inkomen) komen te zitten. Het mooie van het werkondernemersmodel is dat Agium je in mindere tijden verzekert van een basissalaris waarbij ook je sociale voorzieningen doorlopen.

Medewerkersverhalen
Vrije Vogels

Onafhankelijk meedenken met directies

Als registercontroller denkt Mark mee over de financiële structuur van allerlei bedrijven en ziet zijn baan er dus elke keer anders uit. “Iedere directie worstelt met andere vragen”, legt hij uit. “De ervaring die ik opdoe bij andere werkgevers komt iedere keer weer goed van pas bij nieuwe opdrachtgevers. Ik kijk meer als een buitenstaander met veel ervaringen naar de situatie en kom op die manier steeds met originele oplossingen.”

Medewerkersverhalen
Vrije Vogels

Een hybride versie van het zzp-schap en vast dienstverband

Agium biedt hét platform om uiteenlopende opdrachten te doen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast word ik ondersteund in mijn professionele ambitie en geholpen om het ondernemerschap vorm te geven - het Trusted Advisor programma helpt hierbij enorm! Bovendien faciliteert Agium het sparren met mijn collega-werkondernemers.