Positieve verandering door kennisdeling

Agium’ers zijn HBO/universitair geschoolde en ambitieuze professionals die kennisexpertise willen uitbouwen binnen alle facetten van Finance & Control.
Iedere Young Professional, Professional en Senior Professional gedijt in een
cultuur van talentontwikkeling en kennisdeling.
Klik hieronder en lees de verhalen van Agium’ers die zorgen voor positieve verandering bij uiteenlopende organisaties ... en zichzelf!
Medewerkersverhalen
Blog

De belangrijkste vaardigheden voor de startende financial

Zeker aan het begin van je finance loopbaan valt er nog ontzettend veel te leren. Met deze vaardigheden als startende financial, maak je de start van je financiële carrière een succes.

Medewerkersverhalen

Met een bijbaan in finance geef je je carrière een kickstart

Als hbo- of wo-student kun je het financiële werkveld al leren kennen voordat je bent afgestudeerd. Je kunt aan de slag bij toonaangevende organisaties binnen finance en verdient een uitstekend salaris.

Medewerkersverhalen

In gesprek met Oscar Schyns over zijn opdrachten, groei en ambities in RPA

Vlak na zijn studie econometrie was Oscar Schyns op zoek naar een baan als Process Automation (RPA) developer. Nu drie jaar later, stuurt hij bij verschillende bedrijven RPA projecten aan.

Medewerkersverhalen
YAP

“Ik ben enorm gegroeid in deze opdracht. Als trainee maak je meteen verschil.”

Finance Trainee Frank Geng werkt via Agium in allerlei verschillende rollen. In korte tijd leert hij veel over zijn vakgebied, leiderschap én over zichzelf. “Als je af en toe 'nee' kunt zeggen, sta je sterker.”

Medewerkersverhalen

''In gesprekken met mijn manager werden mijn ambities duidelijk.''

Bij Agium ontdekt senior financial Iris Vroegindeweij wat ze écht leuk vindt. “Ik vind het fijn als ik dicht bij het vuur zit, zodat ik bedrijven en managers kan helpen om de juiste beslissingen te nemen.”

Medewerkersverhalen
YAP

Wie lang twijfelt, kiest niet altijd het beste. In gesprek met onze finance trainees.

Twijfelen over je volgende stap na je finance opleiding is heel normaal. Wij vroegen een aantal trainees over de meest voorkomende twijfels die ze hebben tijdens het afronden van hun studie.

Medewerkersverhalen

"Bij Agium lag direct een concreet voorstel voor een opdracht klaar."

Proactief meedenken over de volgende stap in jouw carrière en het aanbieden van volop opleidingsmogelijkheden. Daarmee maakt Agium als werkgever het verschil, vindt Lucas Verkerk.

Medewerkersverhalen

“Vanwege de afwisseling heb ik mijn hart verloren aan de interim-wereld.”

Na een tienjarige carrière als accountant, werkt Kitty Veenema nu alweer bijna tien jaar als interim financial. Toen de coronapandemie de kop opstak, ging Kitty bij Agium aan de slag als werkondernemer.

Medewerkersverhalen

''Je wordt hier echt gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen.''

Haar behoefte aan uitdaging en variërende werkzaamheden vormden de belangrijkste redenen dat Michelle in september 2020 bij Agium aan de slag ging als Young Agium Professional.

Medewerkersverhalen

'Zodra ik uitgeleerd ben, is het tijd voor de volgende opdracht'

Irfaan (26) werkt bij Shell, maar zat hiervoor bij Total Exotics. Hij leerde eerst het bedrijf goed kennen, nu is hij druk met verander- en verbetertrajecten. “Als je vriendelijk en direct bent, krijg je veel gedaan.”