Positieve verandering door kennisdeling

Agium’ers zijn HBO/universitair geschoolde en ambitieuze professionals die kennisexpertise willen uitbouwen binnen alle facetten van Finance & Control.
Iedere Young Professional, Professional en Senior Professional gedijt in een
cultuur van talentontwikkeling en kennisdeling.
Klik hieronder en lees de verhalen van Agium’ers die zorgen voor positieve verandering bij uiteenlopende organisaties ... en zichzelf!
Medewerkersverhalen
Blog

De belangrijkste vaardigheden voor de startende financial

Zeker aan het begin van je loopbaan in finance valt er nog ontzettend veel te leren. Je hoeft dus nog niet alles te weten of te kunnen. Maar er zijn wel verschillende vaardigheden waar je als startende financial over moet beschikken, wil je van de start van je financiële carrière een succes maken. Welke vaardigheden dit zijn? Daar vertellen Nina Esmeijer en Marc van der Schee, beiden Talent & Business Consultant bij Agium, je meer over.

Medewerkersverhalen

Met een bijbaan in finance geef je je carrière een kickstart

Als hbo- of wo-student kun je het financiële werkveld al leren kennen voordat je bent afgestudeerd. Met een bijbaan in finance bezorg je je carrière direct een kickstart. Je kunt aan de slag bij toonaangevende organisaties binnen de financiële sector en verdient een uitstekend salaris. Shannon Houweling en Roberto van Beek vertellen je graag meer over een bijbaan in finance.

Medewerkersverhalen

Ik kreeg de kans om mij snel te ontwikkelen op RPA

Vlak na zijn studie econometrie kwam Oscar Schyns in contact met Agium Digital. Hij was op zoek naar een baan als Robotic Process Automation (RPA) developer. Nu drie jaar later, stuurt hij bij verschillende bedrijven RPA projecten aan. In dit artikel vertelt Oscar over zijn opdrachten, groei en ambities.

Medewerkersverhalen
YAP

“Als trainee maak je meteen het verschil”

Business control, data of IT? Finance Trainee Frank Geng (24) werkt via Agium in allerlei verschillende rollen. In korte tijd leert hij veel over zijn vakgebied, leiderschap én over zichzelf. “Als je af en toe 'nee' kunt zeggen, sta je sterker.”

Medewerkersverhalen

''In gesprekken met mijn ambitie- en salesmanager werden mijn ambities duidelijk.''

Na het behalen van haar Vwo-diploma startte Iris met een werk- en leertraject aan Nyenrode Business Universiteit. Binnen zeven jaar rondde ze haar bachelor en master Accountancy af, terwijl ze vier dagen in de week werkte bij een middelgrote accountancykantoor. Toch begon het na een tijdje te kriebelen en was ze op zoek naar een nieuwe uitdaging, buiten het accountancykantoor. Een vriendin wees haar op Agium en het was meteen raak...

Medewerkersverhalen
YAP

Wie lang twijfelt, kiest niet altijd het beste.

Niet alleen jij hebt twijfels over wat er het beste voor jou is. Je studie is bijna afgerond. Meer dan 130 Finance Professionals die (ooit) gestart zijn aan het YAP programma hadden deze twijfels. Wij vroegen een aantal van hen te vertellen over de meest voorkomende twijfels die je hebt tijdens het afronden van je studie.

Medewerkersverhalen

'Bij Agium lag direct een concreet voorstel voor een opdracht klaar'

Proactief meedenken over de volgende stap in jouw carrière en het aanbieden van volop opleidingsmogelijkheden. Daarmee maakt Agium als werkgever het verschil, vindt Lucas Verkerk. Hij behaalde zijn master Finance & Investments RSM en runde vervolgens samen met zijn vriendin een bed & breakfast. “Toen ik recent besloot dat ik verder wilde groeien binnen finance, kwam ik bij Agium terecht.”

Medewerkersverhalen

“Vanwege de afwisseling heb ik mijn hart verloren aan de interim-wereld”

Na een tienjarige carrière als accountant, werkt Kitty Veenema nu alweer bijna tien jaar als interim financial. Net toen de coronapandemie de kop opstak, stapte Kitty over om als werkondernemer bij Agium aan de slag te gaan.

Medewerkersverhalen

''Je wordt hier echt gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen''

Haar behoefte aan uitdaging en variërende werkzaamheden vormden de belangrijkste redenen dat Michelle in september 2020 bij Agium aan de slag ging als Young Agium Professional. “Na mijn studie International Business aan de Avans Hogeschool in Breda was ik op zoek naar een plek waar ik tijdens het werk getraind wordt en mijn kennis meteen in de praktijk kan toepassen.”

Medewerkersverhalen

'Zodra ik uitgeleerd ben, is het tijd voor de volgende opdracht'

Finance Controller Irfaan (25) werkt via Agium bij Total Exotics, een importeur van mango's en avocado's. De eerste periode leerde hij het bedrijf goed kennen, nu is hij volop bezig met verander- en verbetertrajecten. “Als je vriendelijk en direct bent, krijg je veel gedaan."