Wat is Agium Business School by THEC?

Combinatie van werken en leren

Binnen finance zijn er de afgelopen jaren veel verschillende functies ontstaan. Digitalisering en data leiden ertoe dat young professionals zich breed kunnen ontwikkelen. Vanuit Agium zien we dat young professionals behoefte hebben aan begeleiding op het gebied van carrière keuzes en specialisaties evenals het combineren van werken en leren met gelijkgestemden.

Per 2023 start Agium in samenwerking met THEC met het aanbieden van post-hbo opleidingen via de Agium Business School. Hier kunnen young professionals leren in combinatie met projectmatig werken bij aansprekende opdrachtgevers.

Over Agium

Agium is jouw werkgever: de deskundige en betrokken partner die verder gaat dan financiele detachering. Wij denken met jou mee welke stappen jij kunt zetten binnen de finance transformatie en helpen jou deze ambities te realiseren. Wij leiden onze finance professionals zelf verdiepend op en helpen continu in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling door middel van intensieve begeleiding.

Over THEC

The Hague Executive Campus (THEC) is gespecialiseerd in het ontwerpen, certificeren en verzorgen van beroepsopleidingen aan professionals. THEC werkt nauw samen met verschillende hoger onderwijsinstellingen waaronder Avans+. Wij zijn bedreven in het versneld ontwikkelen van hbo'ers en wo’ers met 0-2 jaar werkervaring tot volwaardig professional met de vereiste competenties en diploma’s.

Behaal je post-hbo diploma: lees wat Agium Business School jou heeft te bieden

Agium Business School is active learning on the job. Na een centrale opstart (duur 6 maanden) bepaal je samen met je persoonlijke ambitiemanager, op basis van jouw talent en ambitie, jouw vervolgrichting binnen Finance & Control om binnen 12 maanden jouw volledige post-hbo opleiding te behalen.

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd.

 • Start met een salaris tussen de 2.650 en 3.175 euro bruto per maand.

 • Combinatie van werken en leren.

 • Begeleiding van jouw carrière keuzes door een persoonlijke ambitie manager.

 • Projectmatig werken voor topbedrijven publiek en zakelijk.

 • Sparren met gelijkgestemden.

 • Laat je mobiliteitsvergoeding uitkeren of kies voor je eigen leaseauto.

 • Een actieve (kennis)community met andere ervaren Finance Professionals.

Overzicht werk- en leertrajecten

Financial Planning & Analysis

Zie jij jezelf als toekomstig regisseur van de financiële planning & control van een gave organisatie? Start in september met het post-hbo leer-werktraject Financial Planning & Analysis (FP&A). Claim nu jouw plek.

Project Control Professional

Ben je meer projectmatig ingesteld en geef je graag sturing aan het sturen en beheersen van projecten? Word dan gekwalificeerd project controller en leer het beheersen en financieel sturen van projecten.

(Data) Analytics & Control

Wil jij je richten op het analyseren en interpreteren van financiële gegevens en op basis van data gedreven strategieën bedrijfsprestaties verbeteren? In dit programma word je opgeleid tot financial data analist.

Finance & Control Professional

Richt je je liever op trainingen die bijdragen aan je verdere ontwikkeling tot finance professional waarbij je niet streeft naar een post hbo diploma neem dan deel aan het Agium Young Agium Professionals programma.

Dit ben jij als Young Professional

Wij gaan voor een optimale match, tussen jouw ambities, ons (opleidings)aanbod én onze opdrachtgevers. Om ervoor te zorgen dat jij je als potentieel professional maximaal kunt ontwikkelen binnen finance. Een paar wensen van ons om richting te geven:

 • Je bent hbo bachelor en/of master afgestudeerd of bijna afgestudeerd.

 • Je hebt een vooropleiding Finance & Control, (Technische) Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Logistic Management of Logistic Engineering gedaan.

 • Je bent energiek en nieuwsgierig

Sluit jij je ook aan bij onze Agium Business School?

Kies jij ervoor om jouw ontwikkeling centraal te zetten en wil jij werken en leren bij Agium? Dan gaan we graag met je in gesprek! We ontdekken graag samen met jou waar je ambities precies liggen en hoe de Agium Business School jou hierbij kan helpen.

Vragen over Agium Business School?

Beaudine van der Sijp

Talent & Business Consultant
06 8137 7357